Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 28'inci Meslek Komitesi (Temizlik-Güvenlik-Müşavirlik ve Danışmanlık), İş-Kur, SGK ve KOSGEB müdürlüklerini ziyaret ettiler.
28'inci Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Balta, Başkan Yardımcısı İsmail Başavcı, komite üyeleri; Emrullah Terzioğlu, Ekrem Seçgin ve Hakan Yıldız ile birlikte ziyaret ettikleri İş-Kur İl Müdürü Tekin Kaya, SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu ve KOSGEB Sakarya Bölge Müdürü İsmet Yılmaz'ı önümüzdeki günlerde SATSO toplantı salonunda üyelere yönelik düzenleyecekleri bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak davet ettiler.
Komite Başkanı Hüseyin Balta, İş-Kur'un sağladığı teşvik ve avantajlar, SGK'nın sağladığı teşvikler ve işverenlerin dikkat etmesi gereken önemli hususlar ve avantajlar, KOSGEB teşviklerinden işverenlerin nasıl yararlanacağı konularında genel bilgiler aldıklarını belirterek, "İş-Kur, SGK ve KOSGEB müdürlerimizin, bu bilgileri SATSO üyeleri ile de paylaşmalarını istedik. Önümüzdeki günlerde SATSO'da geniş katılımlı bir toplantı yapmayı amaçlıyoruz. Bu toplantıya müdürlerimizi de konuşmacı olarak davet ettik" dedi.
Toplantıda ayrıca iş sağlığı ve iş güvenliği konularını da ele alacaklarını söyleyen Balta, "Bu konuda da ilimizde iş güvenliği ve işçi sağlığı konusunda öne çıkan firmalar sunum yapacaklar" şeklinde konuştu.
(RKO-RKO)

26.12.2012 12:51:59 TSI

Editör: Wan Haber