Yeniliklerin bankası olarak bilinen Türkiye'nin köklü bankalarından Türkiye İş Bankası, yeni bir hizmeti daha yürürlüğe koyuyor. Tıbbi kötü uygulamaya ilişkin zorunlu mali sorumluluk sigortasında doktorlar ve diş hekimleri de düşünülmüş. Türkiye İş Bankası sunmuş olduğu tıbbi sorumluluk sigortası ile hem öğrencilere, hem emeklilere hem de sağlık ile ilgili bir talepte bulunabilecek herkese bu fırsatı sunuyor. 

Türkiye İş Bankası, doktorlar ve diş hekimlerini de düşünerek bir sigorta hizmeti sunuyor. Bu hizmetin adı tıbbi kötü uygulamaya ilişkin zorunlu mali sorumluluk sigortası. Doktor ve düş hekimlerinin başına gelebilecek maddi ve manevi tazminat gibi durumlarda ya da mahkemelerde yargılanma durumunda ödenecek masrafları karşılamaya yönelik bir güvence sunuyor. Bir çok alanda bir çok meslek grubuna yardımcı olan Türkiye İş Bankası, tıp gibi önemli bir sektörde çalışan doktorlarını ve diş hekimlerini de mutlu etmek için uğraşıyor. Türkiye İş Bankası’nın bu hizmetinden yararlanmak için tek yapmanız gereken en yakın şubeye giderek konu hakkında detaylı bilgi almak ve bu bir çok konuda size yardımcı olan sigorta hizmetinden yararlanmak.

Tıbbi sorumluluk sigortası ile oturduğunuz yerden hızlı bir şekilde tıbbi anlamda duyacağınız her türlü ihtiyaç noktasında kendinizi sigortalatabilir, tüm imkanlardan yararlanabilirsiniz.  Türkiye İş Bankası sunmuş olduğu tıbbi sorumluluk sigortası ile hem öğrencilere, hem emeklilere hem de sağlık ile ilgili bir talepte bulunabilecek herkese bu fırsatı sunuyor. /365kredi

Editör: Wan Haber