Güzelliği ve fiziğiyle herkesi kendine hayran bırakan ünlü top model  Irina Shayk'ı herkes ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile tanıdı. Irina Shayk fiziğini ve güzelliğinin gizemini açıkladı. Top model Shayk "Bedeninizi sevmek zorundasınız. Ona saygı göstermeli ve iyi bakmalısınız" şeklinde konuştu.

Güzelliği ve kusursuz fiziğe sahip olmanın yollarını anlatan 29 yaşındaki güzel manken,  "İstediğim her şeyi yerim. Ama bunun bedelini de spor salonunda ter dökerek öderim" dedi. Güzel model saatlerce hem kardiyo hem de esneme ve direnç egsersizleri yaptığını dile getirdi. Genellikle sağlıklı bir beslenme şekli uyguladığını söyleyen Shayk "Ama katı ve kısıtlanmış bir diyetim de yok" dedi. Top model Shayk "Bedeninizi sevmek zorundasınız. Ona saygı göstermeli ve iyi bakmalısınız" şeklinde konuştu. Güzel model, kardiyo yapmayı sevdiğini çünkü bunun kendisini iyi hissetmesini sağladığını da sözlerine ekledi. Shayk, koşma, boks, bisiklet ve pilatesi de çok sevdiğini sözlerine ekledi.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> http://www.yeniulke.net/magazin/irina-shaykin-kusursuz-fiziginin-ve-guzelliginin-sirri-bakin-ne-imis-h3218.html

Yeni Ülke

Editör: Wan Haber