Dünyanın en büyük telefon devlerinden ullan APPle kendi ayağı üstüne yani dört ayak üstüne basan kedi misali yere düştüğünde kendini koruyabilen iphone telefonlar çıkarmak için düğmeye bastılar.Apple'den kırılmayan İphone atağı .Dünya markası Apple İphone telefonları için camı kırılmaz dokuz canlı telefonlar için start alıyor.


Amerika Patent ofisince düşünülen proje Kedi gibi düşmesini sağlamayı amaçlayan yeni Apple İphone telefonlar için hazırlıkla başladı.


Apple nin yeni patentindeki bu fikir kedilerin yüksek yerden yere düştükeri anlarındaki dört ayağının üstüne düşmeleri gibi bir telefon çalışmaları yapacakları açıklandı.


Bu düşünülen teknolojik Apple iphone telefonları için üşüşün gerçekleştiğini, düşüş hızını ve çarpış zamanını algılamaya çalışıyor. Cihaz bunun ardından üzerindeki bir motor yardımıyla yönünü ve açısını, daha az hasar alacak biçimde değiştiriyor

 

Detaylarını açıklayan patent telefon havadayken açıyı değiştirmeye yönelik bir kaç metottan daha bahsediyorlar. tabiki 9 canlı bir iPhone 9 hayal etmekte bir sakınca yok ancak patentler, çoğu zaman uygulanmak için değil, fikri hakları korumak için alınıyor.

 

iphone-001.jpg

Editör: Wan Haber