Rıdvan CAN

Maçta İpekyoluspor Kadir’in 6’ncı dakikada yaklaşık 35 metreden kaydettiği şık golle ilk yarıyı üstün kapattı.  İpekyoluspor maçın ikinci yarısında da adeta fırtına gibi başladı. 60’da Serhat, 69. dakika Halil Danışman ve  80’nci dakikada Oktay’ın golleriyle rakibini 4-1 gibi farklı skorla yenerek ligde kalma yolunda umut tazeledi.

Oyman: Önemli bir galibiyet aldık

İpekyoluspor Teknik Direktörü Aydın Oyman, “Öncelikle Kara-kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger ve ekibini tebrik ediyorum. 90 dakika boyunca bizi desteklediler. Maçı kazanmamızda en büyük pay taraftarlarımızındır. Muş Ovasıspor karşısında futbolcularım mükemmel bir oyun ortaya koydular. Bu maç iki takım içinde aynı değerdeydi.  Kendi saha ve taraftarımız karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyorduk. Futbolcularım bunun bilincinde maça çıktı. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Onur mücadelesi verdiler. Önümüzde zorlu Mardinspor deplasmanı var.  Muş maçını unutarak Mardin maçına konsantre  olacağız.  Mardinspor şampiyonluk için, biz de ligde kalmak için mücadele edeceğiz.  Mardin’den puan veya puanlarla dönmek istiyoruz’’ dedi.

Oyman: Şansımızı yüksek görüyorum

Oyman, ligde kalma adına sezon sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini belirterek “ Ligde her hafta enteresan sonuçlar ortaya çıkıyor. Biz kalan haftalarda seri galibiyet yakalamak istiyoruz. Bunu başarabilecek bir takımız. Ligde kalma şansımızın yüksek olduğunu görüyorum. Çıkıp 3 puan almak için terimizin son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

Arvas: Kara-kobra taraftarlarına teşekkür ediyorum

Muş Ovasıspor karşısında önemli bir galibiyet alarak, ligde kalma adına önemli bir maçı geride bıraktıklarını belirten Kulüp Başkanı Abdullah Arvas, “Sahamızda belki de bu ligin en kritik maçını oynadık Muş Ovasıspor kolay yenilecek bir takım değildi. Fakat tribünde bizleri desteklemeye gelen Kara-Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Onlar 90 dakika takımı ateşleyen tezahüratlarda bulundular.  Taraftarlarımız tribünde futbolcularımız sahada görevlerini layıkıyla yaptılar. Futbolcularımın kazanma azminden memnunum” dedi.

Kadir Kartal: Seri yakalamak istiyoruz

Muş Ovasıspor karşısında oynadığı futbol ve attığı şık golle takımının galibiyetinde önemli rol oynayan Kadir Kartal, ligde galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirterek şunları söyledi: “ Üç puan almak güzel.  Takım olarak kazanmamız gereken bir maçta sahada mücadele eden tüm arkadaşlarım kaliteli bir oyun sergilediler.  Bundan sonra her maçta galip gelmememiz için hiçbir neden yoktur. Deplasmanda Mardinspor’dan puan veya puanlar alarak döneriz.”  

Editör: Wan Haber