Rıdvan Can 

 İkinci yarı kamp çalışmalarını gazetemize değerlendiren İpekyoluspor Teknik Direktörü Aydın Oyman, devre arası hazırlık çalışmalarıyla eksiklikleri tamamlayarak ligin  ikinci yarısında  kaliteli  ve  sonuç getiren futbol  ortaya  koyacaklarını söyledi.

Oyman, ligin ikinci yarı hazırlık çalışmalarını Van’da sürdürdüklerini, çalışmaların olumsuz hava ve saha şartlarına rağmen beklenenden iyi geçtiğini, antrenmanlarda kondisyon ağırlıklı çalıştıklarını söyledi. Ligi üst sıralarda tamamlamayı hedeflediklerini belirten Oyman, "Çok çalışıyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını galibiyetlerle alacağımıza inanıyorum. İkinci yarının ilk maçını kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.İpekyoluspor’un ligde bulunduğu yeri ne Van, ne camiamız,  ne de oyuncularımız hak etmiyor” dedi.

İpekyoluspor Başkanı Mahmut Kahraman, "Çalışmalarımız planlandığı gibi devam ediyor. Ligin ikinci yarısına hazırlanıyoruz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız var. Onlar da uyum sağlama aşamasındalar. Dün futbolcularımız gruplar halinde performans testinden geçirildi. Ara transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Transfer dönemi kapanmadan hocamız Aydın Oyman’ın eksik gördüğü mevkilere transfer yaparak takımımızı güçlendireceğiz." dedi.

Editör: Wan Haber