1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesi siyasi partiler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, meclis üyeleri ve kadın kollarıyla birlikte köyleri ziyaret etti. Aslan, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 1 Kasım’da partilerinin tek başına iktidar olacağına vurgu yaptı.

Rasim Aslan, “7 Haziran seçimlerine göre Van halkımızda olumlu yönde hemen hemen yüzde 100 diyebileceğim bir oranda değişim var. 7 Haziran’da eleştiren, talep eden, çeşitli konularda görüşlerini dile getiren insanlar daha çoğunluktayken, şimdi bize ikramda bulunan, ev ve iş yerlerinde misafir eden, ‘Bu memleketin ekonomik ve siyasi istikrara ihtiyacı var, o nedenle biz iktidara sahip çıkacağız’ diyenler var” şeklinde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 20 Ekim Salı günü Van’da miting düzenleyeceğini hatırlatan Aslan, vatandaşları mitinge davet etti.

Aslan, “1 Kasım seçimlerinde inşallah partimiz zaferle çıkacak. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, 20 Ekim Salı günü saat 13.00’te Van halkıyla buluşuyor. Hükümetimiz ilimize çok büyük önem veriyor. Şu an gördüğümüz kadarıyla partimize de büyük bir teveccüh oluştu. İnşallah bu sandığa yansıyacak. Şu an tam kadro ile seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah ülkemiz ve Van’ımız için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber