Van’da Aşiret ağaları, ve halkın desteğiyle  MNP, MSP, RP ve Milli Görüş çizgisinden hiç ayrılmadan davasına hizmet eden ve kısa bir süre önce AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı görevine atanan Rasim Aslan, Van’da AK Parti’nin oy oranını arttırdı.


Kentin kanaat önderleri arasında yer alan ve aynı zamanda Birlik Vakfı Van Şube Başkanı, İlim Yayma Cemiyeti Başkan Yardımcısı görevlerini de sürdüren Aslan, 2014 mahalli idare ve Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Partinin 3001 farkla kaybettiği İpekyolu ilçesinin başına geçtikten kısa bir süre sonra yaptığı çalışmalarla ve faaliyetlerle birlikte 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İpekyolu’nda 1365 oy fark atarak seçimleri kazandı. Muhafazakar ve mütevazi kişiliğiyle ön plana çıkan Aslan, çok kısa bir süre içinde AK Parti’nin İpekyolu’ndaki oy oranına 5000 oy daha ekletmeyi başardı. 


AK PARTİ İPEKYOLU LİDER PARTİ OLDU!
İpekyolu’nda muhalefet konumunda olan AK Parti, İpekyolu İlçe Teşkilatının yoğun çalışmalarıyla birlikte ilçede iktidar parti konumuna geldi. AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, 2015 Genel seçimlerinde AK Parti’nin mevcut oy oranını daha da arttırmak için büyük bir efor sarfettikerini söyledi. Gece demeden, gündüz demeden köy köy, kapı kapı dolaştıklarını belirten Aslan, hedeflerinin yüksek olduğunu, sadece İpekyolu’nda değil Van genelinde  iyi bir oy alacaklarına inandıklarını belirtti. 

 

Editör: Wan Haber