Van Devlet Tiyatrosu salonunda gerçekleşen programa Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan, Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Velili Cemil Öztürk, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Beş gün sürecek olan tiyatro gösterileri kapsamında, daha önce tiyatro etkinliğine katılamayan ve farklı okullardan gelen 400 ilkokul öğrencisi, Van Devlet Tiyatrosunda ağırlandı. Başkent Tiyatro Ekibi, "Ben Kukla Değilim" isimli gösterisi ile çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. Minikler, gösteriyi büyük ilgi ile izledi. Gösteri bitiminde öğrencilere ikramlıklar ve hediyeler verildi.

Akşam saatlerindeki seansta ise yetişkinler için ‘Hayal Kahvesi’ isimli gösteri sergilendi. ‘Sanat İpekyolumuza İyi Gelecek’ sloganıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatrosu oyuncuları tarafından sergilenen oyunlar büyük ilgi gördü.

Tiyatro ekibinin Vali Taşyapan’a çiçek takdiminin ardından program sona erdi. (iha)

Editör: Wan Haber