Bursa'nın Karacabey ilçesinde, intihara teşebbüs eden 3 çocuk babası adam, tek istediğinin evine ekmek parası götürebilecek bir iş olduğunu söyledi.
Karacabey'de geçtiğimiz günlerde işsizlik yüzünden intihar etmek isteyen Barış Demirci (30), kaymakamlık, belediye ve yetkililere seslenerek, ''Versinler sokakları temizleyeyim. Yeter ki işim olsun'' dedi.
İş bulamadığı gerekçesiyle çıktığı çatıdan atlamak isterken polis tarafından ikna edilen evli ve 3 çocuk babası Barış Demirci, olayın ardından kendisine yakacak ve gıda yardımı yapılmadığını belirterek, ''Kaymakamlık tarafından bana sadece 100 TL verildi. Buna itiraz edince 150 TL daha verdiler. Aldığım 250 TL ile elektrik ve su faturalarım ile diğer borçlarımı ödedim'' diye konuştu
Verilen paranın aynı gün bittiğini söyleyen Demirci, ''1, 4 ve 8 yaşlarında üç çocuğum var. Yaz mevsiminde tarım işçiliği yaparak evimi geçindiriyorum, ama kış mevsiminde iş bulamıyorum. Evde çocuklarım benden ekmek bekliyor, ama ben eve elim boş gidiyorum. Tek isteğim bana iş vermeleri. Versinler sokakları temizleyeyim, yeter ki iş olsun. Buradan kaymakamlık, belediye ve iktidar partisi yetkililerine sesleniyorum. Bana yardımcı olun, iş bulun, evime ekmek götüreyim'' şeklinde konuştu.
(İTU-MŞ)

25.01.2013 11:32:30 TSI

Editör: Wan Haber