Dünya fotoğraf paylaşım devi olan İnstagram son çıkardığı sürüm ile kullanıcılarına müthiş özellikler dolu sürprizler getiriyor. Android ve iOS sürümleri için eş zamanlı yayımlanan güncelleme bir çok yeniliği barındırıyor.  Lark, Reyes ve Juno artık Instagram farkıyla sizlerin hizmetinde..

Her yayınlanan güncelleme ile filtre çeşitliliğini arttırmaya başaran Instagram uygulamasının, Android ve iOS sürümleri için  yayınlanan en son güncellemesi,  Lark, Reyes ve Junoadı verilen 3 farklı filtreyi kullanıcıların beğenisine sundu. Lark adlı filtre, kırmızı tonları soluklaştırırken mavi ve yeşil tonları öne çıkartan bir renk dağılımına sahip. Reyes ise çekilen fotoğraflara tozlu ve klasik bir hava katıyor.  Son olarak Juno’dan da bahsetmek gerekirse, bu filtreyi uygulayan kullanıcılar, yeşil tonları öne çıkaracak şekilde vurgularken, diğer sıcak tonları da benzer şekilde dikkat çekici hale getiriyor ve beyaz tonları da ışıltılı bir şekle sokuyor.
instagram 
Instagram 6.20.0 sürümü ile birlikte gelen bir diğer yenilik ise “hashtag” kullanımlarına emoji eklenebilmesi oldu. Kullanıcılar paylaşımlarının daha fazla kitleye hitap etmesi için hashtag kullanırken # işaretini devamında emoji’de kullanabilecek. Instagram uygulamasının son sürümüne aşağıdaki link üzerinden erişebilirsiniz.

Editör: Wan Haber