Dünyadaki en büyük sosyal fotoğraf paylaşım sitesi olan instangram'a günde on binlerce kişi katılıp, binlerce kişi hesabını siliyor. Haberimizde instagram hesabı nasıl silinir ve instagram hesabı nasıl dondurulur gibi soruları cevaplayacaz. 

instagram kullanıcıysanız ve hesabınızı dondurmak istiyorsanız, maalesef  instagram hesap dondurma işlemi için henüz bir güncelleneme yapmadı. Facebook ve twitterda bildiğiniz gibi dondurma işlemleri var, fakat instagramda dondurma yani bir süre hesabı kapatıp tekrar hesabınızı aktif duruma getirme  işlemi yoktur. Bunun yerine instagram da yapabileceğiniz hesabınınız kapatılması gerekmektedir.

instagram hesabı nasıl silinir ?

İnstagram hesabınızı silmek istiyorsanız bunun geri dönüşü olmadığını bilmeniz gerekir. Hesap silme işlemi için instagram.com'a  üye giriş yapıp anasayfada bulunan  profil bilgileri bölümüne gelerek "profili düzenle"ye tıklamanı ve ardından en altta kısımda bulunan " hesabımı kalıcı olarak kapat "e tıklamanız teterli olacaktır. Bu işlemin onaylamanız durumunda fotoğraflarınız ve arkadaşlarınızla alakalı tüm aktiviteleriniz kalıcı olarak silinecektir.

instagram hesap dondurma işlemi için aşağıda bulunan linki tıklayabilirsiniz. Linki tıklamadan önce üye girişinizi yapınız.

İnstagram hesap kapatma linki : 
https://instagram.com/accounts/remove/request/

instagram.jpg

Editör: Wan Haber