İnstagram Beğeni Satın Al Sosyal medyanın bir parçası olan bizler her geçen gün bu dünyanın içinde daha fazla alan kaplamaya başlıyoruz. Çünkü sosyal medyanın bize sundukları çoğaldıkça , bizim de ondan aldıklarımızın sonu gelmiyor. Her gün çıkan yeni bir sosyal ağ ve biz hepsinde yer alıyoruz.

Bu sosyal ağlar toplumun o kadar büyük bir bölümünü içine alıyor ki Cumhurbaşkanı , Başbakan , Milletvekilleri ve bakanlar bunlar devlet erkanından katılanlar. Magazin camiasından ise katılmayan insan yok dersek sanırım yanlış olmaz. Şarkıcısı , türkücüsü , sinema sanatçısı , oyuncusu , sporcusu uzun lafın kısası toplumun tamamı bu sosyal paylaşım sitelerinde bir şekilde yer buluyor.

Dağda çobanlık yapan biri belki sosyal medya nedir bilmez ama onun köyüne gelen bir köylüsü yada bir turistın objektiflerine takılması sosyal medya da yer alması için yeterlidir. Yani hiç sosyal medyayı tanımayan bir insan bile hiç bilmediği bu ortamda yer kaplıyor ama bundan haberi yok. Sosyal medyanın bu büyüme hızına yetişmenın nerdeyse imkanı yok. Sadece yetişebildiğimiz kadarına ayak uydurmaya çalışıyoruz.

Sosyal medyanın devleri Google , Twitter , Youtube , Facebook ve son olarak da İnstagram hepimizin malumudur. Bu ağlar üzerinden hepimizin hesapları bulunur ve dünyayı buralardan takip ederiz. Peki dünyayı takip etmek bize yeter mi ? Tabi ki hayır. Hem takip etmek hem de takip edilmeyi arzularız. Bunun içinde hep beğenilecek şeylerle sosyal medya üzerinden paylaşımlar sunmaya çalışırız.

Bu yeterli geliyor mu beğenilmek adına tartışılır. Fakat her ne olursa olsun sosyal medya da var olabilmek beğenilmekten geçer. Şöyle bir düşünün. Bu sosyal ağlardan bir tanesinde takılıyorsunuz ve sürekli paylaşımlar yapıyorsunuz. Gün içerisinde 3 – 5 – 7 akşam oluyor bir bakıyorsunuz hiç kimse paylaşımlarınızı beğenmemiş. Diğer arkadaşlarınızın sayfalarına baktığınız da ise arkadaşlarınızın bir çok beğeni aldığını görüyorsunuz. Eminim ki bu son derece sinir bozucu ve üzücü bir durumdur. Kimse de bunu yaşamak istemez ama siz eğer bu durumu yaşıyorsanız emin olun bir yerler de bir şeyleri kesinlikle yanlış yapıyorsunuz.

Son açılan instagram sosyal ağından örnekler vererek açıklamaya çalışacağım yaptığınız yanlışları. Öncelikle İnstagram da ana sayfa denilen sizin ve takipçilerinizin ortak olarak bulunduğu bir menü vardır.  Siz sürekli olarak gereksiz resimleri çekerek oraya atarsanız ana sayfada ki insanları rahatsız eder ve itici bulunursunuz. Bunun içinde sizin hiçbir paylaşımınızı beğenmezler.

Birde İnstagram üzerinden resim paylaşırken çok abartılı resimler yerine doğal ama farklı resimleri paylaşın. İnstagram kullanıcısı doğallığı ve farklılığı çok sever. Buna en güzel örnekte Selfieler.Gün içinde ki en doğal halinizin resmini çekip instagram üzerinden yayınlıyorsunuz ve bu büyük beğeni topluyor. Tüm Dünyayı sallayan Selfie rüzgarına sizde katılarak beğeni sayınızı yükseltebilirsiniz.

Tüm bunları yapmanıza rağmen bir türlü instagram beğeninizi arttıramıyorsanız geriye bir tek yol kalıyor. İnstagram beğeni satın al uygulamasına sahip olacaksınız. Bu uygulamaya sahip olduğunuz zaman istediğiniz sayıda takipçi sayfanızı beğenecektir. Buna sahip olmak için Google ye İnstagram Beğeni Satın al yazıp çıkan sitelerden https://www.instagramtakipcialma.com/ başvurmanız yeterli olacaktır. Burada satılan instagram beğeni satın al paketlerinden birini satın alarak istediğiniz beğeniye ulaşabilirsiniz.

Beğeniye çok önem veriyorsanız ve bir türlü istediğiniz kadar çok beğeniye sahip olamıyorsanız bu yolu kullanarak istediğiniz sayıda beğeniye sahip olabilecekseniz. Sosyal medya da var olabilmek adına bize sunulan biraz illegal da olsa , işimize yarayacak bu uygulamaya sadece biraz para ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Editör: Wan Haber