İzmir'de bir kadın, darp edildiği gerekçesiyle polise başvurdu.
Karabağlar ilçesinde gerçekleşen olayda, D.K. (39) adlı kadın 3796 numaralı sokakta bulunan evine girmek istedi. Ancak inşaat malzemeleri satan iş yerinin sokağın girişini kapatması nedeniyle sokağa giremeyen genç kadın, durumu İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bildirdi. Daha sonra iş yeri sahiplerinin şikayeti öğrenerek kendisine şikayeti geri alması konusunda baskı uyguladığını iddia eden D.K., "En son dün yine kamyonlar sokağın girişini kapattığı için aracımla sokağa giremedim. Durumu konuşmak için aracımdan indiğimde iş yerlerinin birinde bekçi olarak görev yapan A.A.(60)'nın sözlü hakaretlerine maruz kaldım. Daha sonra tartışmanın büyümesi üzerine tartışmaya sonradan dahil olan bekçinin oğlu R.A. (25) sopa ve yumruklarla bana saldırdı" dedi. D.K., saldırı sonucu sol omzunda çatlak, sağ bacağında kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri oluştuğunu söyledi.
17 yaşındaki C.K. ve 14 yaşındaki A.K. adlı iki kızının önünde darp edildiğini söyleyen talihsiz kadın, mağdur olduğunu ve belediye ile iş yeri sahiplerinin arasının çok iyi olduğu gerekçesiyle mahallelinin korktuğunu, bu nedenle de kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini iddia etti.
Sözlü tartışmanın yaşandığı ve darp edildiği sırada birkaç kez polisi aradığını, evlerine 100 metre mesafede polis merkezi olmasına rağmen polisin zamanında yetişmediğini söyleyen D.K., darp edildikten sonra ambulans çağrılmadığını, kendi imkanlarıyla hastaneye gittiğini söyledi.
(TG-YHY-Y)

24.01.2013 22:21:03 TSI

Editör: Wan Haber