Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 15. hafta maçında konuk olduğu en yakın takipçisi Balıkesirspor'a tek golle yenilerek liderlik koltuğundan olan İnegölspor'da üzüntü hakim.
Bordo-Beyazlılarda hem yenilginin hem de liderliği kaybetmenin üzüntüsü yaşanırken, Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, "Liderlik gidecek gelecek, alt sıralara ineceğiz, yeniden liderliği alacağız. Bunların hepsi gayet normal şeyler. Bizim normalde hedefimiz iyi yerlerde olabilmekti. Lider olacaksak da son hafta lider olmak önemlidir. Yeni Malatyaspor'u şahsen ben daha çok beğendim. Balıkesirspor çok da abartılacak bir takım değilmiş. Burada yenildik, ama bireysel hatadan yenildik. Şehir olarak çok inanmış bir şehir. Kalite olarak çok üstünde bulamadım. Sağlık olsun. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi neticeler alırız. Onlara da bu yolda başarılar dileriz. Doğru bildiğimiz yolda inşallah devam edeceğiz" dedi.
Teknik Direktör Mehmet Bulut ise, "Bu gün gerçekten sporcularımız iyi futbol oynadılar. 90 dakika boyunca oyunun kontrolü bizdeydi. Maç boyunca tek pozisyon var. o pozisyonda da şahsi hatalarımız yüzünden gol yedik. Oynanan futbol, yapılan mücadele sevindiricidir. Ligin daha başındayız. Telafisi olacak maçlar. Önemli olan bizim futbolcularımızın yapmış olduğu mücadeledir ve takdire şayandır. Bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ederiz. Üç puan alabilirdik, ama olmadı, kısmet değilmiş. Girdiğimiz pozisyonlar vardı. Oyunun kontrolü bizdeydi. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu tür şahsi hatalar yapmayız. Sarı kartlar da bizi üzdü. Bu maçı unutup, önümüzdeki Denizli Belediyesi maçını düşünmek zorundayız. Biz bu grubun en üst takımlarından biriyiz. Lig sonundaki sıralamada yerimiz daha önemlidir. Böyle oynarsak, lig sonundaki sıralamadaki yerin iyi olacağını düşünüyorum. Mümin'e yeteri kadar destek gelmedi. Yoksa ikinci yarı üç forvetle oynadık. Bunda da etkili olduk. Final paslarındaki tercih hatalarından kaynaklanan pozisyonları kaybettik. Pas tercihlerini güzel kullanabilseydik çok rahat pozisyon üretebilirdik" diye konuştu.
(SB-MŞ)

11.12.2012 13:59:06 TSI

Editör: Wan Haber