İnegöl Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (İNSİAD) üyelerinin 13-17 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Almanya gezisi sona erdi.
İnegöllü 30 iş adamı Münih ve Stuttgart şehirlerini ziyaret ederken, Almanya'daki yapı sektörünü yakından inceleme fırsatı buldu. Yapı sektörünün teknoloji olarak geldiği son gelişmeleri yerinde gören İnegöllü işadamları, İnegöl'de kullanmış oldukları teknikleri mukayese etme imkanı buldu. Geziye katılan İnegöllü inşaatçılar ayrıca Almanya'da faaliyetleri sürdüren Vision Kız Koleji ile Bil Koleji'ne ziyaretlerde bulundu.
İNSİAD Yapı Sektör Kurulu Başkanı Hakan Ergül, "İNSİAD olarak bugüne kadar farklı farklı fuar organizasyonlarına imza atmıştık. Ancak bunların hepsi mobilya sektörü üzerineydi. Bizler de benzer bir fuar organizasyonu yaparak İnegöl'de yapı ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarımızı Almanya'da düzenlenen dünyanın en büyük yapı fuarı olan BAU Fuarı'na götürdük. Yaklaşık 5 gün süren gezimizin verimli geçtiğini düşünüyoruz. 30 işadamımız 2 gün boyunca fuar alanında kurulan stantları gezerek, sektörün bugün geldiği durumu yakından görme fırsatı buldu" dedi.
(SB-MŞ)

21.01.2013 13:24:57 TSI

Editör: Wan Haber