Sivas'ın İmranlı ilçesinde polisin yaptığı yol kontrol ve arama faaliyetleri sırasında üç ayrı araçta 3 kilo eroin, 9 bin 50 paket kaçak sigara ele geçirildi.
İmranlı İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin, Sivas-Erzincan karayolunda yapmış olduklar yol arama tarama faaliyetleri sırasında durdurulan 24 VY 302 plakalı araçta yapılan aramada, Hopa'dan-Gaziantep'e götürmek için araç içerisine gizlenmiş 3 bin 810 paket kaçak sigara bulundu. Gözaltına alınan sürücü S.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu arada, yol arama ve faaliyetleri esnasında Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinden İzmit'e gittiği belirlenen 34 DA 3285 plakalı minibüste yapılan aramada 4 bin 620 paket kaçak sigara ele geçildi. Aracın çeşitli bölmelerine saklanan sigaraları İzmit'e götürdükleri öğrenilen kişilerin, dikkat çekmemek için aile görünümü verdikleri belirtildi.
Aynı gün içerisinde bir yolcu otobüsünde yapılan aramada ise, Ankara'ya gönderilen battaniyelerin arasına sarılı halde 620 paket kaçak sigara ile 3 kilo eroin bulundu. Uyuşturucu maddeyi gönderdiği tespit edilen M.D., soruşturmanın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(SÇ-UY-ZB-Y)

11.02.2013 13:29:35 TSI

Editör: Wan Haber