ABD'de tedavi gören ünlü şarkıcı İmparator İbrahim Tatlıses'in eski eşi İbo'nun bir önceki eşi için flaş açıklamalarda bulundu. Tatlıses'in son eşi olan Ayşegül Yıldız, İmparatorun önceki senelerden kalma eşi Derya Tuna'yı hem kıskandı hem eleştirdi. İşte o kıskançlığın perde arkası...


Ayşegül Yıldız, bu ziyarete çok sinirlendiği yönünde çıkan haberleri yalanlarken, Derya Tuna'yı çok kızdıracak göndermeler yaptı. İşte Ayşegül Yıldız'ın sözleri: Bu haberlere pes diyorum. Birincisi İstanbul'da değilim, Bursa'dayım. İkincisi tabii ki gidicekler, hep iyi gününde yanında olacak değiller ya... Biraz da İbrahim beyin kötü gününde yanında olsunlar. Keşke daha önce gitselerdi. Üçüncüsü biz BOŞANDIK. Dediğiniz gibi hırs yapsaydım hala evli olurdum zaten. Neyin kafasını yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Merak ediyorsanız söyleyeyim " İbrahim bey 5 gün önce Elif'i Disneyland'e götürmek istediğini söyledi. Ama 18 saat yol çocukla çok zor olduğu için gitmedim. Bakın bundan da güzel malzeme çıkar. Sabah sabah güldürdünüz"


Derya Tuna'dan İbrahim Tatlıses'e sürpriz ziyaret
9 Mart'ta beyin operasyonu geçiren İbrahim Tatlıses'i o günden beri sevenleri hiç yalnız bırakmadı. Kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız'ın ilk günden beri yanında olduğu İmparator'un bir diğer destekçisi de oğlu İdo'ydu.


DERYA TUNA DA MİAMİ'DE
Babasına İstanbul'dan çiğ köfte götüren İdo, İstanbul'a döndü. Bu kez Miami'ye giden kişi ise ünlü sanatçının eski hayat arkadaşı Derya Tuna oldu. ABD'ye gitmeden önce İbrahim Tatlıses'in helallik aldığı Tuna, bu sürpriz ziyaretiyle İmparator'u çok duygulandırdı.


İdo Tatlıses annesi Derya Tuna'nın fotoğrafını instagram hesabından paylaştı. Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in aynı evde kaldığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Sibel Can da İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret etmişti

Editör: Wan Haber