İmparator lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Haziran ayında yapılacak Genel Seçimlerde Şanlıurfa'dan aday olacağını instagram hesabı üzerinden takipçilerine duyurdu. Urfalılar ise yorum atarak İmparator'u mecliste görmek istediklerini söyledi...

Geçtiğimiz Genel Seçimlerde milletvekili olmak için çalışmalara başlayan İbrahim Tatlıses, uğradığı silahlı saldırı sonrası adaylıktan vazgeçmiş ve uzun bir süre yurtdışında tedavi görmüştü. 

Şuan yurt dışında bulunan İmparator İbrahim Tatlıses Instagram hesabı üzerinden Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde memleketi olan Şanlıurfa'dan milletvekili adayı olacağını duyurdu. Urfalılardan ise Tatlıses'e yoğun bir destek var. 
 
Milletvekilliği için bu kez kararlı olduğunu belirten ünlü şarkıcı Instagramda kızı Elif Ada'nın fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı;
 
Bu dönem, artık kimse beni vekillikten vazgeçiremeyecek. Hayır, diyorum çünkü bu kez kızım Elif Ada için istiyorum. Hemşerilerimin yanımda olduğunu biliyorum.  Amerika dönüşü inşallah çalışmalarıma başlayacağım. Sevenlerimle paylaşmak istedim. Bu saatten sonra hizmette sınır yok. Saygılar yeni vekil adayınız Şanlıurfalı İbrahim Tatlıses.

Kaynak: WanHaber.com

Editör: Wan Haber