Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş. yarın Sarıhamzalı Köyü yakınlarında bulunan Nakliyatçılar Sitesi'nin otoparkını basına açık bir ihale ile kiralayacak.
Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Burhan Seçmen, "şeffaf ihale" sistemi ile gerçekleştirdikleri ihalelerin vatandaş ile kurumlar arasındaki karşılıklı güven olgusunu pekiştirdiğini belirterek, "Nakliyatçılar Sitesi otoparkını 2 yıllığına kiraya vereceğiz. Bu kiralama konusu için yapacağımız ihale şirketimizin merkezinde gerçekleştirilecek. İhalenin muhammen bedeli KDV hariç 720 bin liradır. İlk yıl kira bedeli ihale bedeline göre hesaplanacak, ikinci yıl ÜFE üzerinden hesaplanarak artış oranına göre tespit edilecektir" dedi.
Seçmen, daha önceden ilan yolu ile duyurulan ihale nedeniyle katılımcılardan gelen kapalı zarflı tekliflerin saat 11.00'de açılacağını belirterek, "İhale şartlarına uygun teklif verenler ve ekonomik yeterliliği sağlayan katılımcılarla yine basına açık ve şeffaf olarak saat 14.00'de açık arttırma ile ihaleyi gerçekleştireceğiz. İhaleye tüm basın kuruluşlarını bekliyoruz" diye konuştu.
(ADN-Y)

23.12.2012 14:03:52 TSI

Editör: Wan Haber