Özel Manisa İlkadım AÖ-KPSS Kursu Müdürü Ali Kesimli ve Açıköğretim Bölüm Başkanı Akın Tunay, hafta sonu yapılacak olan Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi final sınavı ile yaklaşan Bahar Dönemi kayıt yenileme konusunda öğrencilere bir takım uyarı ve tavsiyelerde bulundular.
Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi final sınavlarının 9 Şubat Cumartesi ve 10 Şubat Pazar günleri yapılacağını belirten Kurs Müdürü Kesimli, bu sınavlarla birlikte birinci dönemin sona ereceğini söyledi. Sınavda öğrencilere başarılar dileyen Kesimli, Bahar Dönemi kayıt yenilemeleri tarihlerini de hatırlatarak, kaydını yenilemeyen öğrencilerin Bahar Dönemi sınavlarına giremeyeceğini belirtti. Kesimli, "AÖF öğrencilerimizin 11 Mart 2013 Pazartesi-22 Mart 2013 Cuma günleri arasında Bahar Dönemi kayıt yenilemelerini yaptırmaları gerekmektedir. Aksi durumda 4-5 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak Bahar Dönemi ara sınavlarına ve 01-02 Haziran 2013 tarihinde yapılacak Bahar Dönemi final sınavlarına giremeyeceklerdir." dedi.
Özel Manisa İlkadım AÖ-KPSS Kursu Açıköğretim Bölüm Başkanı ve Muhasebe Uzman Öğreticisi Akın Tunay ise "Sınavların yapılacağı 9-10 Şubat 2013 tarihinde AÖF Büroları açık olacaktır. AÖF öğrencilerimizin sınavlarla ve Bahar Dönemi kayıt yenilemeleri ile ilgili her türlü bilgiyi Özel Manisa İlkadım AÖ-KPSS Kursu'na gelerek öğrenebilirler." dedi.
(ÖND-

07.02.2013 16:08:24 TSI

Editör: Wan Haber