İlkadım Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu'nun Atatürk Kültür Merkezi'nde verdiği konser, beğeniyle izlendi.
Türk musikisinin unutulmayan eserlerinin seslendirildiği konsere MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Başkan Yardımcısı Burhan Taş ve Ahmet Seven, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç ve çok sayıda sanatsever katıldı.
Şef Erdal Şahin yönetimindeki İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Klasik Türk Sanat Müziği Korosu Samsunlulara unutulmaz bir musiki gecesi yaşattı. 23 Koro üyesi solist ile 18 orkestra ekibinin görev yaptığı gecede TSM konseri yaklaşık 3 saat sürdü. TSM konserinin birinci bölümünde Hüzzam Peşrevi eserleri, ikinci bölümde ise Rast Peşrevi eserleri seslendirilerek izleyenlerden büyük beğeni topladı. 26 musiki eserin seslendirildiği gecede İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Şef Erdal Şahin'i kutlayarak kendisine çiçek verdi.
Koro ve saz ekibini gönülden kutladığını ifade eden Başkan Demirtaş, uzun süreli emeğin ürünü olan konseri muhteşem bulduğunu söyleyerek, "Şefimiz Erdal Şahin ve öğrencileri, bizlere ve Samsun halkına unutamayacağı bir gece yaşattı. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.
(SAM-SLH-Y)

11.02.2013 11:43:01 TSI

Editör: Wan Haber