İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesinin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte hayata geçirdiği "Genç Yüreklerin Fethi" projesi kapsamında "Aile ve Gençlik Eğitimi" konulu konferans düzenlenecek
İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genç Yüreklerin Fethi Projesi Koordinatörü Fatih Köse, "En kıymetli varlıklarımız çocuklarımızla sağlıklı iletişim kurabiliyor muyuz? Çocuklarımızla yeteri kadar vakit geçirebiliyor muyuz? Çocuklarımız bizi ne kadar anlıyor, biz onları ne kadar anlıyoruz? Çocuklarımızın daha mutlu, daha başarılı olabilmesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirebiliyor muyuz?" dedi.
İlim Yayma Cemiyeti olarak daha mutlu bir aile için Dr. Halit Ertuğrul'un katkılarıyla çocuklara ve vatandaşlara ayrı ayrı olmak üzere iki konferans düzenleneceğini belirten Köse, 18 Ocak 2013 Cuma günü Yazar Dr. Halit Ertuğrul ilki saat 13:30'da Gençlere ve Çocuklara "Başarıda Moral ve Motivasyon" konusunda sunum yapacağını, ikincisinin ise yine aynı gün saat 18:00'da Velilere, Öğretmenlere ve Öğretmen Adaylarına "Aile ve Gençlik Eğitimi" konulu konferans düzenleneceğini söyledi.
(Vİ-OA-Y)

16.01.2013 16:57:03 TSI

Editör: Wan Haber