Akçakale İlçe Trafik Komisyonu, Kaymakam Eyüp Fırat başkanlığında toplandı.
2918 Karayolları Trafik Kanunu'nun 12. maddesi gereğince İlçe Trafik Komisyonu, bugün Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.
Kaymakam Eyüp Fırat başkanlığında; Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Jandarma Karakol Komutanı V. İnayet Budak, İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Asutay ve Şoförler Otomobilciler Derneği Başkanı Halil Ayhan'ın katılımıyla, komisyon toplandı.
Toplantıda, ilçenin genel trafik düzeni ve güvenliği ile gündem konuları görüşüldü. Mevzuatta öngörülen çerçevede görüşler alındı ve gündemdeki konular karara bağlandı.
Gündem dışı bulunan konularda da görüşülerek, gerekli çalışmaların başlatılması için Kaymakam Fırat talimat verdi. Fırat, "Anadolu imam hatip lisesinin ilçe merkezine uzaklığı göz önünde olup, gözlemlerimiz sonucu okul geliş ve çıkışlarında tahsis ettiğimiz taşıma araçları bazı öğrencilerimiz tarafından kullanılamamaktadır. Bu nedenle okul bitiminden sonra, yollar öğrencilerimiz için tehlike arz ettiğinden, verilen araçlar haricinde bir adet ek taşıma aracı daha öğrencilerimizin hizmetine sunulmak üzere yarı yıl tatili bitimine müteakip dahil edilecektir. Ayrıca Anadolu imam hatip lisesinde hizmet veren taşıma araçlarının ücret bedeli, kaymakamlığımız tarafından karşılanacaktır" dedi.
(MD-SO-Y)

06.02.2013 15:52:49 TSI

Editör: Wan Haber