Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı'na atanan Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar, Özel Trakya Koleji'ni ziyaret ederek Kurucu Temsilcisi Şule Çalışkan, Genel Müdür Ahmet Varol, okul idarecileri ve öğretmenleriyle vedalaştı.
Özel Trakya Koleji Kurucusu Şule Çalışkan tarafından Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar'a Çorlu eğitimine katkılarından dolayı anı plaketi verildi.
Vedalaşmanın her zaman zor olduğunu, fakat hızla büyüyen Çorlu'nun bu döneminde adeta destan yazan kurum çalışanları ile dostlarla vedalaşmanın daha da zor olduğunu belirten Çorlu İlçe Eğitim Müdürü İsmail Bağlar; "Her zaman için bir gün ayrılık vakti gelir. Fakat ayrılırken en önemli şey hizmetleri en güzel şekilde yapmış olmanın verdiği huzurdur. Hızla büyüyen Çorlu'da çalışma arkadaşlarım ve okul idareci öğretmen ve personel dillere destan çalışma örneği gösterdiler" dedi.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan İsmail Bağlar, yıllardır görev yaptığı, çok sevdiği Çorlu için her şeyin kendi döneminden daha iyi ve güzel olmasını temenni ettiğini, yeni Milli Eğitim Müdürüne başarılar dilediğini belirtti. Bağlar, görev süresi içinde kendisine desteklerini esirgemeyen herkese de teşekkür etti.
Özel Trakya Koleji Kurucu Temsilcisi Şule Çalışkan ise: "Görev yaptığı zaman süresince mazeret üretmeden, başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle hak, hakikat ve adalet ölçüleri içinde olmaya azami derecede özen ve hassasiyet göstererek çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürümüze Çorlu Eğitimine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Okulumuza her zaman yardımlarını ve desteklerini gördüm. Tüm milli eğitim camiasında bir ekip çalışmasıyla önemli ve güzel işler başardığına inanmaktayım" dedi.
Çalışkan: "Kişiler geçici, kurumlar kalıcıdır. Asıl olansa bu eşsiz vatana, yüce millete daima hizmettir. Bu güzel ilçede, eğitim camiasına güzel hizmet etmiş olmanın gururu İsmail Bağlar'ın her zaman hak ettiği bir onurdur" dedi.
(SŞ )

01.01.2013 17:31:04 TSI

Editör: Wan Haber