Okul öncesi eğitimde Gaziantep'te birçok yeni uygulamaları ve verdiği kaliteli eğitimle adını duyuran Özel Deha Akademi Anaokulu'nu Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yagcı ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi ziyaret etti.
Özel Akademi Deha Anaokulu Kurucu Müdürü Yener Dogruer tarafından karşılanan Mehmet Yagcı ve Abdulhalim Ünverdi sınıfları gezerek eğitimcilerden bilgi aldı. Ziyarette okulun fiziki şartlarını ve eğitim programını değerlendiren Milli Eğitim Müdürleri "Çocuğun kişiliği okul öncesi dönemde şekillenmekte, yetişkinlik çağındaki davranışları üzerinde etkili olacak alışkanlıkların edinilmesi özellikle bu yıllara dayanmaktadır. Bu anlamda Gaziantepli minik öğrencilerinin çok şanslı olduğunu söyleyerek okul öncesi dönemde eğitimin kalitesinin yükselmesinde bu gibi kurumların büyük önem kazandığını belirtiler. Gaziantep'e böyle bir eğitim kurumu kazandırdıkları için okul kurucularına ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dediler.
Yener Dogruer ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getirerek, "Bu yavrularımızı aileleri bize emanet etti. Bizler elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Onların bir gülümsemesi bizim için dünyalara değer. Tek hedefimiz yavrularımızın geleceğe, çağa uygun olarak yeterli donanımla yetişmelerine katkı da bulunmaktır" dedi.
(HD-Eİ-Y)

09.01.2013 19:06:15 TSI

Editör: Wan Haber