Yaz dönemindeki atamalarla Çorlu İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Binbaşı Tolga Çemrek, Avrupa Yakası Gazetesi'ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Selahattin Er ile görüştü.
Mardin'den Çorlu'ya İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek, Avrupa Yakası Gazetesi'ne iade-i ziyarette bulundu. İstanbul yolu üzerindeki baskı tesislerini ziyaret ederek İmtiyaz sahibi Selahattin Er ile görüşen Binbaşı Çemrek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
İade-i ziyaretler gerçekleştirdiğini ve bu sayede Çorlu'yu ve bölgeyi yakından tanıdığını söyleyen Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, Avrupa Yakası Gazetesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Avrupa Yakası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selahattin Er; "Yapmış olduğunuz iade-i ziyaret nedeniyle teşekkür ediyorum. Jandarma Komutanlığımız bölgemizde güzel çalışmalara imza atıyorlar. Sizlerin yaptığı çalışmalar sayesinde bölgemizde suç ve suçlular barınamıyorlar. Sizlere ve jandarma mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.
Karşılıklı sohbetin ardından Gazete'nin imtiyaz sahibi Selahattin Er tarafından Avrupa Yakası ve Cem Matbaacılık baskı tesisleri hakkında İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek'e bilgiler verildi. Baskı tesislerini gezen Binbaşı Çemrek, baskı tesisleri, CTP ünitesi, grafik tasarım bölümü ve baskı ünitelerini inceleyerek çalışmalar hakkında bilgilendirildi.
(SŞ )

25.01.2013 17:25:40 TSI

Editör: Wan Haber