Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, yardımcısı Serdar Kalfa ile birlikte ilçede görev yapan basın mensuplarını ziyaret etti. İncili, gazetecilerle polisin kamu görevi yaptığını, dayanışma içerisinde çalışması gerektiğini vurguladı.
İncili, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, "Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan özgür ve tarafsız basın; önemli ve etkin bir denetim organı olma yönüyle, hak ve sorumluluk bilincinin güçlenmesi, demokrasi kültürünün gelişmesi ve sağlıklı bir toplum düzeninin inşasında en önemli etkendir" dedi.
İncili, "Tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen gazetecilik mesleğini, şimdiye kadar layıkıyla yerine getiren Kula basının bu onurlu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılıkla ve kararlılıkla yerine getireceğine yürekten inanıyorum" diye konuştu.
İncili, Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, meslek etik ilkelerine yürekten bağlı, bu görevi çoğu zaman zor şartlarda yürütmeye çalışan gazetecilerin her zaman yanında olacaklarını sözlerine ekledi.
(HY-ERG-Y)

21.01.2013 10:15:06 TSI

Editör: Wan Haber