İl Sağlık Müdürü Bilal Acar, beraberinde yardımcısı Hamit Karataş ve basın sorumlusu Adem Yılboğa ile birlikte Bahçıvan Mahallesi Tuşba Plaza’da bulunan VGC Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Acar’ın ziyaretinde VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç, Başkan Yardımcısı Şükrü Akyüz, Genel Sekreter Sıdık Güler ile Ömer Aytaç Aykaç hazır bulundu. Göreve geldiğinden buyana basın mensuplarını ziyaret etmek istediğini söyleyen Acar, yoğun bir iş temposundan dolayı ziyareti bugün gerçekleştirdiklerini belirtti. Basın mensuplarının zor görev üstlendiğini dile getiren Acar, yapılan işin kutsal bir görev olduğunu ifade etti.


VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç ise, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “İşimiz gereği sağlık personeli ile birlikte çalışıyoruz. Sizin işiniz bizimkinden daha ağır. Biz bunun bilincindeyiz. Geçen yıl büyük bir deprem felaketi yaşadık. İlk günden bugüne kadar vatandaşlarımıza başarılı bir hizmet sundunuz. Bundan dolayı sizin arayıcılığınızla özveri ile çalışan tüm sağlık personelini tebrik ediyorum” dedi.


Sevinç, cemiyetin daha önce küçük bir bürosu olduğunu da ifade ederek, “Büronun dar olduğundan dolayı da kimseyi davet edemiyorduk. Yaklaşık 2 ay önce yeni ve geniş bir büro tuttuk. Tam olmasa da hizmete açtık. Artık bundan sonra rahat bir şekilde büromuzda misafir ağırlayacağız” şeklinde konuştu.


Yaklaşık 45 dakika devam eden ziyaretin ardından Acar ve beraberindekiler VGC’den ayrıldı.

Editör: Wan Haber