İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, "Kurum İçi Diyalog Günleri" kapsamında düzenlediği ziyaretlerini Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ile sürdürdü.
Daha önce İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Yol ve Ulaşım Hizmetler Müdürlüğü, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'ne ziyaretlerde bulunan Genel Sekreter Ayhan, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü personeli ile de bir araya geldi. Birim Müdürü Özcan Duman'dan çalışmaları hakkında bilgi alan ve personellerle çalışmaları birebir değerlendirme fırsatı bulan Ayhan, kurumun iş ve işlemleriyle ilgili görüş, öneri, fikir ve sıkıntıları dinledi.
Birimlerin kış mevsiminde yoğun proje çalışmaları gerçekleştirdiğini ve beyin fırtınası yaparak, kamu hizmetlerinde sürekli kaliteyi artırmayı hedeflediklerini dile getiren Genel Sekreter Ayhan, "Yaz ayına girmeden hazırladığımız projeleri uygulama aşamasına getirmeliyiz. Gördüğünüz eksiklikleri yada düşünceleri mutlaka bizlerle paylaşmanızı istiyorum. Sizlerden gelecek öneri ve tavsiyelere açığız. İş yeri huzuru çok önemlidir. Biliyoruz ki sizlerde huzurlu bir ortamda verimli işler ortaya koyabileceksiniz. Onun için sıkıntılarınız ve sorunlarınızı da burada bizlerle paylaşmanızı istiyorum. Kurum içi huzura her zaman vurgu yapıyorum. Taban ile tavan arasında uyum ve birliktelik olmalıdır" dedi.
Birimin 2012 yılında yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür eden Genel Sekreter Ayhan, "Hiçbir köyümüzde su sorunu yok. Kırsalda alt yapı çalışmaları kapsamında kanalizasyon, depo bakımı ve ıslahı ağırlıklı çalışmalarımız olacak. Bu yıl 500'e yakın iş âdeti planlıyoruz" diye konuştu.
(UY-ZB-Y)

15.02.2013 13:08:12 TSI

Editör: Wan Haber