Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Şarkışla ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu. Kaymakam Davut Gül'ü makamında ziyaret eden Ayhan, Gül ile bir süre sohbet etti.
Ziyarette Genel Sekreter Ayhan, Kaymakam Gül ile Özel İdare'nin görev alanına giren konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ayhan, merkez ve taşra arasında birlik ve bütünlüğün sağlanması noktasında her türlü gayreti göstereceklerini ifade ederek, ilçe ziyaretleriyle sorunların ve eksikliklerin tespitinin yapıldığını söyledi.
İl Özel İdaresi'nin ilçeler ile sürekli koordineli çalışmalar yürüttüğünü belirten Genel Sekreter Ayhan, "Şarkışla ilçemizde 2013 yılında yapılacak olan çalışmaları değerlendirdik. Ayrıca ilçede yürütülen karla mücadele çalışmaların da gelinen son durumu da masaya yatırdık. İlçe özel idarelerimiz güçlü ve dinamik yapısıyla iş sezonu hazırlıklarını tamamlama aşamasına gelirken, idaremizde bu çalışmalara ciddi katkılar sunmaya devam edecektir" dedi.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Şarkışla Özel İdare Müdürlüğü Bakımevi'ne geçen Ayhan, İlçe Özel İdare Müdürü Yavuz Şükrü Yılmaz'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
(UY-ZB-Y)

15.02.2013 13:05:50 TSI

Editör: Wan Haber