Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, beraberindeki heyetle birlikte Kilis Eğitim Gönüllüleri Derneği'ni ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, beraberindeki Teftiş Kurulu Başkanı Cengiz Korkmaz ve şube müdürleri Cahit İslamoğlu, Cuma Özdemir, Mustafa Tolu, Ali Kalli, Murat Küçükoğlu ile birlikte Kilis Eğitim Gönüllüleri Derneği'ne ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında dernek yönetimi ve üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, yönetim anlayışında istişareye her zaman açık olduğunu, doğru kararların istişareyle alındığına inandığını söyledi. Kilis'e atandığı ilk andan itibaren makamda oturmadan birçok yere ziyarette bulunduğunu, birçok kişinin kendisini ziyaret ettiğini dile getiren Aslan, Kilis insanının sıcaklığını ve misafirperverliğini gördüğünü dile getirdi. Aslan, Kilis halkının eğitime ayrıca çok önem verdiğini, eğitim çıtasını yakalamış olduğunu, kendilerinin de bu görevi yaptıkları süre içerisinde inşallah bu başarı çıtasını daha yükseklere çıkaracaklarına inandıklarını ifade etti.
Kilis Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Mecit Özdağ ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir sivil toplum kuruluşu olarak Kilis'in eğitimine katkı sağlamayı amaç edindiklerini, Kilis'in eğitimde yakaladığı başarıya kendi imkanları ölçüsünde katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Özdağ, halihazırda dernek binasında yer alan sınıflarda dershaneye gitme imkanı bulamayan öğrencilerden 40 kişiye tüm branşlarda üniversiteye hazırlık kursu verildiğini, eğitim alanında çalışan tüm kuruluşlarla 7 Aralık Üniversitesi'yle, Milli Eğitim Müdürlüğü'yle işbirliği halinde çeşitli eğitim faaliyetlerine devam ettiklerini dile getirdi.
Ziyaret sırasında belediye çalışanı iken şuan milli eğitime geçerek milli eğitimde çalışmaya başlayan personellerin sorunlarının olduğunu ve bu personelin çalışma motivasyonunun kırıldığını dile getiren dernek üyesi Ercan Esenyel, belediyeden milli eğitime geçen personellerin sorunları hakkında Milli Eğitim Müdürü Aslan'a bilgi verdi. Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, yetki alanlarında var olan sorunlarını hemen çözeceklerini, bunun dışında var olan sorunların çözümünde üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını söyledi.
(MAD-MAD-Y)

13.02.2013 14:47:40 TSI

Editör: Wan Haber