Siirt İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı ilk yarısının tamamlanması nedeniyle bazı köy okullarını ziyaret ederek, yönetici ve öğretmenlerle görüştü.
Merkeze bağlı Sağırsu Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli, Okul Müdürü Yakup Ünüvar ve öğretmenlerle görüştü. Sınıfları da gezen Albay Yürekli, öğrencilerle sohbet etti. Jandarma olarak her zaman hizmet verdikleri yerlerde vatandaşla iyi iletişim kurmayı amaçladıklarını belirten Albay Yürekli, bu kapsamda ziyaret ettiği köylerdeki okulları da ziyaret etmeye çalıştığını söyledi. Siirt'in gerek il merkezi ve gerekse kırsal kesim olarak çok güvenli olduğunu belirten Yürekli, "İlimiz gerçekten çok güvenli ve huzurlu bir il. Bunu vatandaşlar da, görev yapan kamu görevlileri de fark ediyor. Ancak yine de gezdiğim köylerde zaman zaman okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle görüşüyorum. Varsa herhangi bir sorunlarını çözmeye, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum" dedi.
Albay Yürekli, daha sonra öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarette Merkez Bölük Komutanı Yüzbaşı Yavuz Bulut da hazır bulundu.
(RÇ-YRT-CC-Y)

25.01.2013 17:56:04 TSI

Editör: Wan Haber