WanHaber.com - Haber Merkezi

 

Van'daki görevini tamamlayan ve tayini Ankara'ya çıkan İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Nurettin Alkan, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaret eden İl Jandarma Komutanı Alkan, VGC Başkanı Fatih Sevinç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul ile birlikte dün akşam iftardan sonra VGC'ye  gelen Alkan, Van'da görev yaptığı süre içinde çok iyi dostluklar kurduğunu belirterek: "Bu süre zarfında basınla çok iyi diyaloglarımız oldu. Jandarmanın tek işi kolluk görevini ifa etmek değil. Aynı zamanda insanımızla bir arada olmak, toplumun her kesimiyle diyalog içerisinde bulunmak ve toplumsal düzene bu şekilde katkı sunmak da bizim görevimizdir. Van’ın sahip olduğu Denizi, Kaleleri, Şelaleleri, Kediyi, misafirperver sakinlerini nazara verme konusunda sizlerin büyük katkılarının olduğu muhakkak. İnanıyorum ki; tüm kişi ve kurumlarıyla el birliği yaptığımız sürece Van’ın ve Türkiye’nin geleceği daha güzel olacak, kardeşliğimiz pekişecek. Ben sizlere örnek çalışmalarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Cemiyet Başkanı Fatih Sevinç de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler de Jandarmanın ve şahsınızın iyi niyetli ve yapıcı yaklaşımlarından memnuniyet duyuyoruz. Vatandaş ile kurduğunuz bağı yakından takip ediyoruz. Gazetecilere alanda sunduğunuz destek ortadadır. Bizler de bu nedenle size ve askerimize teşekkür ediyor; yeni görev yerinizde başarılar diliyoruz” dedi. 

Editör: Wan Haber