İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, İzmir'deki Travel Turkey Turizm Fuarı'ndaki Uşak standını ziyaret etti.
Ziyarette Uşak İl Kültür ve Turizm Müdür Şerif Arıtürk'ten stand ile ilgili bilgi alan heyet, fuarda açılan standın kentin tanıtımına katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. Uşak Valiliği; 06-09 Aralık 2012 tarihleri arasında açık kalan ve 20 ülkeden 700'ün üzerinde firmanın katıldığı Travel Turkey Turizm Fuarı'nda stant açmıştı. İl Genel Sekreteri Servet Ecemiş, ziyaretle ilgili değerlendirmesinde standında; "Uşak Halısı, Eşme Kilimi, Battaniye, Deri Ürünleri ve Uşak Tarhanası" gibi ürünlerin ziyaretçilere tanıtıldığını söyledi.
Uşak'ta üretilen ürünlerin yanında stantta kentin tarihi ve kültürel değerlerinin de tanıtıldığı resim, broşür ve kitapçıkların yer aldığını söyleyen Ecemiş, "İlimizin tanıtımı açısından fuarda stant açmayı önemsedik. Belediye ile ortaklaşa açtığımız stantta ilimizin değerlerini sergiledik. İl Genel Meclisi üyelerimizle standımızı ve fuarı gezdik. Uşak standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz standın beklenen ilgiyi gördüğünü bize bildirdi. İl Özel İdaresi olarak bundan sonra da ilimizin tanıtımı için bu tür organizasyonlara katılmaya devam edeceğiz" dedi.
İl Genel Meclisi Başkan Vekili Verdi Cengiz ise gezinin kendileri için yararlı olduğunu ifade ederek ilin tanıtımı için bu tür organizasyonlara meclis olarak destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
(KY-İK)

10.12.2012 15:34:07 TSI

Editör: Wan Haber