Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yaz aylarında kullanılan sosyal tesisin tadilatı tamamlanarak 'Has Bahçe' ismiyle yeniden hizmete girdi.
Tesis açılışı Uşak Emniyet Müdürlüğünce, il protokolü ve tesisin yapımında emeği geçen hayırsever iş adamları ve kurum temsilcilerine verilen yemek ile gerçekleştirildi.Yemeğe Vali Mehmet Ufuk Erden, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Bursal, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, diğer protokol üyeleri, iş adamları ve emniyet mensupları katıldı.
Yemekte konuşan İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş tesislerin yapımında emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür etti. Yeni düzenleme ile sosyal tesislerin Uşak'ta önemli bir eksikliği gidereceğini, tesisteki imkanlardan halkın da faydalanabileceğini ifade eden İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ilimize böyle güzel bir tesisi kazandırmaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Vali Mehmet Ufuk Erden de yemekten sonra yaptığı konuşmada "Şehrimizde, gerek kurum personelinin gerekse vatandaşlarımızın faydalanabileceği mekânların sayısının artması memnuniyet verici bir durumdur. İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından tadilatı tamamlanan, büyük bir kısmı yenilen sosyal tesisimizin emniyet mensuplarımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
(KY-İK)

21.02.2013 11:36:19 TSI

Editör: Wan Haber