WanHaber.com - Haber Merkezi

AK Parti 23. Dönem Van Milletvekili İkram Dinçer, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven ve partililer ile birlikte darbeciler tarafından 7 kez bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde incelemelerde bulundu. 

Mecliste gazetecilere bir açıklamada bulunan Dinçer: “Paralel hainler Türkiye demokrasisinin kalbi olan TBMM’yi 7 kez bombaladı. TBMM binasında incelemelerde bulunduk ve en kritik yerlerin ağır darbe aldığına gözlerimizle şahit olduk. Tarihin hiçbir döneminde ne içerden ne dışardan TBMM’ye bugüne kadar böyle bir saldırı yapılmamıştı. Bu saldırıyı yapan maalesef bizim vergilerimizle maaşları yatan, bizim silahımızı kullanan, bizim helikopterimizi kullanan, bizim sözde vatandaşımız olan paralelci hainlerdir. Biz toplum olarak aynı bayrak gibi meclisimizi de kutsal görürüz. Çünkü bizim meclisimiz istiklal harbini yürüten, bağımsızlık mücadelesini veren, cumhuriyetten önce kurulup cumhuriyeti ilan eden büyük bir meclistir. 15 Temmuz akşamı TSK’ya sızarak halkın iradesine karşı topyekûn savaş başlatan ve TBMM’yi bombalayan, bombalatan hainleri Allah’a havale ediyor, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar sokakları boş bırakmaya ve ‘Demokrasi Nöbeti’mizi tutmaya davet ediyorum.” Dedi.

3-713.jpg

4-537.jpg

5-494.jpg

Dinçer ve beraberindeki heyet daha sonra darbeye karşı direnip hayatını kaybeden bir demokrasi şehidinin cenazesine katıldı.

6-317.jpg

 

Editör: Wan Haber