Türkiye Belediye İşverenleri Sendikası Genel Başkanı ve Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, makamında Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası (Yerelsen) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Mustafa Çöpoğlu, Gölcük Belediye Başkanı ve Yerelsen Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ellibeş ile bir araya geldi.
Yerelsen Yönetim Kurulu Üyesi ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in ve Türkiye Belediye İşverenleri Sendikası Genel Sekreteri Av. İsmet Bora Binatlı'nın da hazır bulunduğu toplantıda, Yerelsen ve Türkiye Belediye İşverenleri Sendikası'nın tek çatı altında toplanması için ön görüşme yapıldı.
İki sendikanın aynı çatı altında birleştirerek, güçler ittifakı oluşturmanın önemine dikkat çeken Türkiye Belediye İşverenleri Sendikası Genel Başkanı ve Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, misafirlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Her iki sendika da kamu çalışanları için önem arz eden kuruluşlardır. İki sendikanın aynı çatı altında toplanması çalışanların da lehine olacaktır. Fedakârlık ve azimle kısa zamanda daha çok yol alabilmemiz için birleşmenin faydalı olacağı kanaatindeyim" diye konuştu.
Yerelsen Yönetim Kurulu Üyesi ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yıldırım'da olmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Ellibeş, "İki sendika da Türkiye'deki kamu çalışanlarının haklarını savunmak için kurulmuş önemli kuruluşlardır. Yapılacak güç birliğinin, çalışanların hakkını savunmada önem teşkil ettiğini düşünmekteyim. Bu ön görüşmenin devamında yapılacak toplantılarda netlik kazanacak olan bu konu, eminim iki sendikanın tek çatı altında toplanması ile nihayete ulaşır" dedi.
(MŞ)

14.02.2013 15:54:29 TSI

Editör: Wan Haber