Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yeni Devlet Hastanesi binasının temel atma töreni için Ödemiş'e geliyor. Bakan Yıldırım'ın ilçeye, Ödemiş-Torbalı hattında yapılan demiryolu yenileme çalışmalarının ardından yeni trenlerle geleceği bildirildi.
AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, Devlet Hastanesi temel atma töreni ve Ödemiş-İzmir arasında hizmete girecek yeni tren setlerinin hizmete sokulması nedeniyle Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Ödemiş'e geleceğini söyledi. Hadim, törenler öncesi Ödemiş'te yoğun bir hazırlık yürüttüklerini söyledi.
Törenler dolayısıyla Yeni İstasyon Garı'nın tüm cepheleri boyandı. Demir korkuluklar da elden geçirildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Hadim, şunları söyledi: "30 milyon liraya mal olacak 250 yataklı Ödemiş Devlet Hastanesinin temeli Sağlık Bakanımız Recep Akdağ, programında ani değişiklik olmazsa beraberinde Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakanımız Sayın Binali Yıldırım ve bölge milletvekilleri ile birlikte 26 Ocak Cumartesi günü Ödemiş'e gelecekler.
Havanın yağışlı olması nedeniyle tedbirlerimizi aldık. Eğer yağışlar kuvvetli olursa programları sinevizyon gösterimi ile Saray Salon'dan gerçekleştireceğiz. Ödemiş'te büyük yatırımlara devam edeceğiz. Siyasetimizi de halka hizmet etme adına sürdüreceğiz."
(AG-ERG-Y)

23.01.2013 08:20:58 TSI

Editör: Wan Haber