Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hayatın İçinden adlı program ekibi Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın gözüyle Kartepe'yi ekranlarına taşıdı. İkbal Gürpınar'ın sunumu ile geniş bir kesim tarafından ilgi ile izlenen program ekibi Kartepe'de Ekoköy Projesi'nin başarılı uygulamasını, ilçenin sahip olduğu değerleri ve Kartepe'nin güzelliklerini yerinde görerek izleyicilerinin beğenisine sundu.
Turizm potansiyeli ve mevcut doğa yapısı ile çekim merkezi olan Kartepe İlçesi televizyon programcılarının da ilgi odağı olmakta. Doğasıyla yaşanan dünya ile yarışan Kartepe'nin cazibesini yerinde görmek için ilçeye gelen televizyon kuruluşlarında biri de Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hayatın İçinden adlı program ekibi oldu. Kartepe'de bir dizi çekimler yapan program yapımcısı İkbal Gürpınar, gezip gördüğü ilçenin tüm güzelliklerini ekranlara yansıtmaya çalıştı.
Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın da röportajları ile konuk olduğu programda Gürpınar, Ketenciler Ekoköy'de köy kahvaltısı yanında golf gibi sportif aktivitelerle ilçe halkının yaşantısından kesitlere yer verdi. Kartepe'nin zirvesinde kar bisikleti, ATV ve kar kayağı gibi faaliyetleri ekranlarına taşıyan Gürpınar, karda sucuk ekmek keyfinden izleyicilerin mahrum kalmamasını da tavsiye etti.
Kartepe'nin güzelliklerini ve mevcut doğa yapısı sayesinde yapılan spor aktiviteleri hakkında bilgiler aktaran Başkan Karabalık, "İlçemiz dört mevsimin bir arada yaşandığı, sahip olduğu turizm potansiyelleri ile çekim merkezi olan bir bölgedir. Metropol kentlere yakınlığı ile tercih sebebi olan Kartepe'de pek çok spor aktivitesi ve doğa sporu yapılabilmektedir. Anlatmakla değil görerek yaşanması için tüm vatandaşlarımızı ilçemize davet ediyoruz" dedi.
(MA-MA)

20.02.2013 12:51:41 TSI

Editör: Wan Haber