İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İKAYDER) ile Yalova Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.
İKAYDER Başkanı Bülent Öz, yönetim kurulu üyeleri Fatih Köse ve Yılmaz Uyar, Yalova Üniversitesi'nde Rektör Prof. Dr. Niyazi Eruslu ile birlikte yüksek lisans eğitimine yönelik protokolü rektörlük binasında düzenlenen bir törenle imzaladı. İmzalanan protokole göre İKAYDER üyeleri 15 Şubat'a kadar kayıtlarını yaptırıp, yüksek lisan eğitimine başlayacak. Ayrıca, imzalanan protokol gereği, İKAYDER üyeleri daha avantajlı şekilde 'İnsan Kaynakları ve Sosyal İlişkiler' konusunda tezsiz olarak yüksek lisan eğitimini yapabilecek. Öz, Yalova Üniversitesi ile imzalanan bu protokole göre, üyelerinin 1,5 yıl sürecek 'İnsan Kaynakları ve Sosyal İlişkiler' konulu yüksek lisanlarını, tezsiz olarak ve yüzde 25 oranında ücret indirimi ile Yalova Üniversitesi'nde yapabileceklerini söyledi.
İmzalanan bu yüksek lisans protokolü ile üyelerinin, insan kaynakları alanında daha uzmanlaşmış konuma geleceğini vurgulayan Öz, "Üyelerimiz, ücret acısından da avantajlı olan bu protokolle, Yalova Üniversitesi'nde rahatlıkla tezsiz olarak yüksek lisanlarını yapabilecek. Yüksek lisanslarını yapmak isteyen üyelerimizin en geç 15 Şubat tarihine kadar derneğimizle irtibata geçmesi ve kayıtlarını yaptırması gerekiyor. Ayrıca üyelerimiz, yüksek lisan bedelini Yalova Üniversitesi'ne 2 ayrı taksitle de ödeyebilecek" diye konuştu.
Yalova Üniversitesi olarak İKAYDER'le her türlü projede ortak çalışmalar yapmayı arzu ettiklerini ifade eden Eruslu, "Proje bazında değil, Yalova Üniversitesi olarak sizlerin gerçekleştireceği çeşitli etkinliklerde de öğretim üyelerimiz ile birlikte yer almayı isteriz. Kamu yararına olacak her çalışmayı sizlerle yapmak amacındayız. İmzalan bu protokol, üyeleriniz açısından ümit ediyorum güzel bir çalışma olacak ve onlara avantaj sağlayacaktır" şeklinde konuştu.
(AF-

10.02.2013 13:46:26 TSI

Editör: Wan Haber