İhlas Vakfı Yurtlarından mezun olmuş ve İhlas Vakfı hizmetlerine gönül veren doktorlardan oluşan İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü İstanbul'da kuruldu.
İstanbul ve Türkiye genelinde toplam 71 doktorun üye olduğu İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü ilk toplantısını İhlas Vakfı'nın İstanbul Bahçelievler'deki merkezinde gerçekleştirdi. Değişik branşta yaklaşık 40 doktorun katıldığı toplantıda, İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü Koordinatörü Dr. Nezih Berksoy ve kulüp üyesi doktorlar kısa, orta ve uzun vadede neler yapacaklarını tespit ederek iş planına aldılar.
İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü Koordinatörü Dr. Nezih Berksoy, Doktorlar Kulübü'nün ilk etapta İhlas Vakfı'nın yurtdışına hizmet götürdüğü Somali, Etiyopya, Sudan, Kenya ve Afganistan gibi ülkelerde fakirlik ve yoksulluk sebebi ile tedavi imkanı bulamayan insanlara ulaşarak sağlık taraması yapıp tedavilerine yardımcı olacaklarını ifade etti.
Dr. Nezih Berksoy, İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü'nün kurulmasında kendilerine destek veren İhlas Vakfı'na ve gönüllü doktorlara teşekkür ederek, har ay bir araya gelerek gelişmeleri değerlendireceklerini ifade etti. Toplantı sonunda İhlas Vakfı Doktorlar Kulübü üyeleri, hatıra fotoğrafı çektirdi.
(ÖK-ÖK-Y)

14.01.2013 16:34:02 TSI

Editör: Wan Haber