İhlas Pazarlama Mersin Bölge Bayii çalışanları, 'Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya geldi. Oldukça coşkulu geçen toplantıda, başarılı personeller ödüllendirildi.
Martı Oteli'nde düzenlenen toplantıya, Mersin'de faaliyet gösteren İhlas mağazaları personeli, Türkiye Gazetesi abone dağıtım ve çalışanları, İhlas yetkili servisleri, temizlik robotu, Aura Cebilon Pazarlama satış uzmanları ve koordinatörlerin yanı sıra İhlas Pazarlama İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Yusuf Güler, Adana Bölge Müdürü Yusuf Karoğlu, Antalya Bölge Müdürü Yusuf Yalçın, Hatay Bölge Müdürü Yaşar Küçük ve Bursa Temizlik Robotu Eğitim Koordinatörü Yakup Özaydın katıldı.
2012 yılının değerlendirildiği toplantıda konuşan İhlas Pazarlama Mersin Bölge Müdürü Kasım Uysal, İhlas çatısı altında bulunmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Bu çatı altında insanlara en güzel hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını ifade eden Uysal, "Her faaliyet alanımız, her sattığımız ürün ve sunduğumuz hizmet tamamen insanın rahatı ve huzuru için" dedi.
Her yıl geleneksel hale getirdikleri bu toplantılarda personelin bir birleriyle daha da kaynaşmasını sağlamanın yanı sıra, onları motive edebilmek adına çeşitli ödüller verdiklerini kaydeden Uysal, İhlas Pazarlama Mersin Bölge Bayii'nin, her alanda büyük başarı sağladığını vurguladı. Uysal, bu başarılarından ötürü tüm personeli kutladığını da belirtti.
Konuşmasında Türkiye Gazetesi'nin başarılarına da değinen Uysal, "Türkiye Gazetesi her zaman ilkeli ve dürüst yayın politikasıyla bardağın dolu tarafını görmeye çalışmıştır" diye konuştu. Türkiye Gazetesi'nin, bugün dahi kırılamayan büyük tiraj rekorlarına imza attığını vurgulayan Kasım Uysal, "Gazetemiz sayfalarını, haberlerini 'insan' için yapıyor. Huzur veren gazete olarak yola devam ediyor. Haberlerinde hep insan unsuru ve saadeti ön planda tutuyor. Bundan dolayı da 'aile gazetesi' halinde yayını sürdürüyor. Türkiye Gazetesi'nin hamurunda İhlas var, samimiyet var, çok çalışma var. Gazetemiz, 40 yılı aşkın bir süredir el değiştirmeden yayın hayatına devam edebiliyorsa, kırdığı tiraj rekorlarını kimse kıramamışsa, bu hususiyet, kuruluş hamurunun sağlamlığı ve milletimizin teveccühü sayesindedir" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından başarılı personeller çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
(HSK-Y)

15.01.2013 11:40:22 TSI

Editör: Wan Haber