İhlâs Pazarlama Trakya Bölge Müdürlüğü'nün ayda bir düzenlediği Motivasyon Toplantısı, Cumartesi günü Edirne'de yapıldı. Esnaf ve Kefalet Düğün Salonu'nda yapılan toplantıda başarılı olan personele hediye takdim edildi.
Her ay bir 'Motivasyon Toplantısı' düzenleyerek performans değerlendirmesini yapan ve personelin kaynaşmasını sağlayan İhlâs Pazarlama Trakya Bölge Müdürlüğü çalışanları Cumartesi günü Edirne'de bir araya geldi. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli il ve ilçelerinden gelen İhlâs Pazarlama çalışanları, Esnaf ve Kefalet Düğün Salonu'nda düzenlenen 'Motivasyon Toplantısı'nda Ocak ayını değerlendirdi.
HAKKI DİNÇ: PAZARLAMA KONUSUNDA GÖKKUŞAĞI GİBİ OLUN
Toplantıya konuşmacı olarak katılan İhlâs Pazarlama Trakya Bölge Temsilcisi Hakkı Dinç, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını kaydetti. Personele, müşterilere her zaman güler yüzlü satış yapmaları konusunda nasihatlerde bulunan Dinç, "Pazarlama esnasında siyah-beyaz olmayın. Müşteriye her zaman gökkuşağı gibi olun" dedi.
ÇORLU ŞUBE MÜDÜRÜ ERBİL PEDÜK BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
Dinç'in konuşmasının ardından Trakya Bölge Müdürlüğü'ndeki bayiliklerin satış performansları istatistiki bilgilerle açıklandı. Şahsi satış performanslarının da açıklandığı toplantıda Çorlu Reverse Osmosis Satış Müdürü Erbil Pedük, yaptığı 29 şahsi satışla Trakya Bölge Müdürlüğü'nün birincisi oldu. Pedük, İhlâs Pazarlama Trakya Bölge Temsilcisi Hakkı Dinç tarafından küçük altınla ödüllendirildi.
Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli il ve ilçelerinden yaklaşık 150 kişinin katıldığı toplantının sonunda katılımcılara Edirne'nin meşhur tava ciğeri ikram edildi.
(ORA)

02.02.2013 15:50:06 TSI

Editör: Wan Haber