Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama bölge çalışanları, Erzurum Bölge Temsilciliği'nin ev sahipliğinde düzenlenen, "2012 yılı Değerlendirme ve 2013 Yılı Hedef Belirleme Toplantısı"nda bir araya geldi.
Erzurum'un yanı sıra Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır'da Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama birimlerinde görev yapan 120 personel Aziziye ilçesindeki Hizmetiçi Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıya iştirak etti.
Toplantının açış konuşmasını yapan Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Bölge Temsilcisi Cumali Geleri, Erzurum'da yaklaşık 5 aydan buyana görev yaptığını belirterek, bölgede genç ve dinamik bir ekiple çalıştığı için kendisini şanslı hissettiğini söyledi. Düzenlenen toplantının amacının, geçmiş yılın muhasebesini yapmak, yeni yılda birimlerin hedeflerini belirlemek olduğunu kaydeden Cumali Geleri şunları söyledi; "Bu toplantıda, 2012 yılında karnemizi okumak, 2013 yılı içinde hedeflerimizi konuşmak istedik. 8 vilayetten katılım sağlanarak geniş katılımlı bir toplantı tertip ettik. 2012'de çok başarılı işler yaptık. Bu başarıda hiç kuşkusuz en büyük pay şirketimize aittir. Bizlere bu güzel imkanları sağladığı için başta Enver Ören ağabeyimiz olmak üzere, Mücahit Ören ve Abdullah Turalı ağabeylerimize de teşekkürlerimi arz ediyorum. Yine aynı şekilde bize evlerinin, işyerlerinin kapılarını açan, misafirperverlik gösterip bizleri ağırlayan ve sağlık cihazlarımızı ve hizmetlerimizi anlatma fırsatı sağlayan can dostlarımıza, müşterilerimize, 'velinimetimiz' dediğimiz kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Geceli gündüzlü bizlerin duacısı olan, büyük fedakarlıklara katlanan, gecenin geç saatlere kadar bizleri bekleyen fedakar eşimize, çocuklarımıza, ailelerimize teşekkür ediyorum. Türkiye Gazetesi'yle sabahın erken saatinde, karkış, sıcak-soğuk demeden evlere, işyerlerine ulaştıran, görevini en iyi şekilde yapan arkadaşlarımı takdir ediyorum. Toplumun adeta çimentosu olan gazetemiz tirajının artmasına emeği geçen dostlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı arz ediyorum. Geceli gündüzlü yollarda tanıtımdan tanıtıma koşan, hizmetlerin adeta lokomotifi olan temizlik robotu ve su arıtma sunumu yapan kardeşlerime, mağazalarımızda güler yüzüyle İhlas'ı temsil eden, her müşterimize bir çayda olsun ikram edip, gönüllerini alan mağaza çalışanlarına, zor şartlarda mücadele edip buraları kuran ve bizlere emanet eden, bir kısmı ahrete irtihal etmiş ağabeylerimize, temsilcilerimize, bu hizmetlere emeği geçmiş bütün herkese sonsuz teşekkür ederiz."
"BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARIYI GETİRİR"
Konuşmasında, 2012 yılıyla ilgili veriler aktaran Cumali Geleri, "Abone sayımızı yaklaşık yüzde 100 artırdık. Servis hizmetimizi üçe katladık. Hemen her müşterimize yılda bir kez bakım için uğradık. Sağlık sistemleri ürünlerimizin satışında yüzde 60 büyüdük. Ev aletleri ve mağaza cirolarımız yüzde 40 artırdık. Personel sayımız yine yüzde 40 civarında arttı. Doğu Anadolu illerinin tek çatı altında toplanmasıyla birlikte sinerji daha da arttı ve tecrübelerden daha çok istifade edildi. Bu sayede hızlı bir bilgi alışverişi sağlandı ve sonuç olarak da işlerimize olumlu etki etti. Bugün doğuda sağlanan bu başarı Türkiye'de konuşuluyor. Örnek bir performans sergiliyoruz. Başarıyı getiren birlik ve beraberliğimizdir. İşimizi ve arkadaşlarımızı müşterimizi çok sevmemizdir. Bu sevgi ne kadar artarsa, o oranda işlerimizde gelişip büyüyecektir." diye konuştu.
8 ildeki Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama birimlerinin tek çatı altında hizmet verdiğini anlatan Geleri, 26 birimde ortalama 18 yıl tecrübesi olan 120 çalışan bulunduğunu ifade ederek, "Holdingimizin 43 yıllık marka değeri var. Her evde en az 2 adet İhlas markalı ürün bulunuyor. Ev aletleri üreten fabrikamız ve dağıtım filomuz, borsada işlem gören 6 kurumsal şirketimiz, 43 yaşındaki Türkiye Gazetesi'nin aboneleri ve Erzurum'da 4000 üzerine ulaşan tirajımız bize güç veriyor" dedi.
"HEDEF CİRO; 1 MİLYON, ABONE ARTIŞI; YÜZDE 50"
Konuşmasının son bölümünde 2013 yılındaki hedeflerinde de söz eden Cumali Geleri sözlerini şöyle tamamladı; Abone sayımızı yüzde 50 oranında artırmak, tüm küçük ilçeler hatta köylere gazetemizin dağıtım ağını oluşturmak, aylık 1 milyon ciroya erişmek, sağlık cihazı kullanan müşterilerimizin tamamına ulaşmak, 200 kişiye iş imkanı sağlayan ciddi eğitimli bir kadro kurmak öncelikle hedeflerimizdir. İşlerimizin büyümesi alttan yetişen arkadaşlara imkan tanınması ve yetki verilmesi demektir. Kim işine sahip çıkarsa iş onundur."
Toplantıda Erzincan Temsilcisi Turgut Güner de bir konuşma yaptı. Toplantının ardından başarılı personeller, plaket, başarı belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi, Bölge Temsilcisi Cumali Geleri tarafından il sorumluları ve büro müdürlerinden yıllık hedefleri alındı. Toplantının ardından toplu halde öğle yemeği yenildi.
2012 YILINDA DERECEYE GİREN BAŞARILI İHLAS PERSONELİ;
Satış Klasmanında Dereceye Giren Personel;
Emine Haşıloğlu, Murat Sezer, Sinan Ateş, Hamdi Öncü, Şenol Yıldız, Necati Kılıç
En Başarılı Büro Müdürleri;
İhsan Önal, Osman Yaba, Cemalettin Önder, Sedat Solak, Yusuf Akkan, Temel Narman, Erkan Yenice
En Başarılı Müşteri Hizmetleri Birimi Personeli;
Ayşenur Turak, Ayşe Koçak
En Başarılı Satış Müdürü;
Vedat Keleş
En Başarılı Servis Birimi Elemanı;
İsmayıl Ay, Erhan Alkan, Mesut İslamoğlu
(ERZ-AT-Y)

05.02.2013 10:46:54 TSI

Editör: Wan Haber