İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Koordinatörü Ömer Kesmen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u makamında ziyaret ederek duyarlılığından ötürü teşekkür etti.
İnsani Yardım Vakfı Yardım Koordinatörü Kesmen, ziyarette yaptığı konuşmada " Suriye'de yaşanan vahşete, gözlerini kapamadığı için, Safranboluluk duyarlılığını bir kez daha gösterip Suriye'de zor durumdaki kardeşlerimize 2 tır dolusu yardım malzemesinin ulaşmasına vesile oldukları için sayın Başkanımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Evrensel kardeşlik bilinci ile nerede olursa olsun muhtaç ve mazlum tüm insanlara kucak açmayı, ihtiyaçları olan insani yardımları ulaştırmayı, Değişen dünyada değişmeyen değerlerin yaşatılmasını sağlamayı ve iyiliği her zaman her yerde yaşatmayı hedefleyen Vakfımız ve yapılan yardımın ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşmasında aracı olan Safranbolu halkına Başkan Aksoy aracılığı ile teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, " Bir Müslüman olarak, Suriye'de yaşananları görmemezlikten gelemeyiz. Orada bir vahşet, bir insanlık ayıbı yaşanıyor. Kundaktaki yavrular katlediliyor. Bizlerde Safranbolulular olarak Suriye'de en azından hayatta kalma mücadelesi veren kardeşlerimizin bu mücadelesinde bir nebze olsun yanlarında olabildi isek mutlu oluruz. Cenabı Hakkın izni ile yardım kampanyamız çığ gibi büyüyerek devam edecek. Belki bedenen orada değiliz, onların yaşadıkları acıları, eziyetleri birebir göremiyoruz, ancak tüm maneviyatımızla oradaki kardeşlerimizin yanlarındayız. Dualarımız onlarla" dedi.
(YE-SA)

08.02.2013 13:00:08 TSI

Editör: Wan Haber