İHA Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın, tanışma ziyaretleri kapsamında Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
Manisa ve daha sonra İzmir İHA Bölge Müdürlüğü'ndeki görevlerinin ardından geçen ay Zonguldak Bölge Müdürlüğü'ne atanan Özcan Aydın, KGD ziyaretinde derneğe üyelik başvurusunda bulundu. Aydın ile KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav arasında samimi diyaloglar yaşandı. Osman Sav'ın yerine İHA Zonguldak Bölge Müdürlüğü'ne atanan Özcan Aydın, "Karaelmas Gazeteciler Derneği çok önemli ve aktif bir dernek. Derneğinizin yapmış olduğu çalışma ve faaliyetler bölge adına büyük anlam ve etki göstermektedir. Başarılarınızdan dolayı Başkan Osman Sav ve dernek yönetimini tebrik ediyorum. Başkan Osman Sav ile her zaman iyi diyaloglar içerisinde olduk, bunun bu şekilde devam etmesi ve bize vermiş olduğu manevi destek bizim için çok değerlidir" dedi.
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ise, "Toplumumuzda insanlar maalesef görev teslimlerinde dargınlık, kırgınlık ve olumsuz söylemlerle karşılaşmaya alışmışlar; bu nedenle bizim anlayışımızı yadırgayabiliyorlar. Biz derneğimizde de daha önce Atilla Öksüz başkanım ile görev teslimi yapmış yine yan yana, omuz omuza durmuştuk. O zaman da yadırganmıştı ama zaman içinde birbirimize olan desteğin azalmadığını ve derneğimiz ile Zonguldak adına yapacağımız işlerde yan yana ve beraber çalışmamızın ne kadar faydalı ve güzel olduğunu insanlara gösterdik. Bu anlamda yerime göreve gelen Özcan arkadaşıma yardımcı olmak boynumun borcudur. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum." dedi.
(SA)

06.02.2013 17:25:54 TSI

Editör: Wan Haber