ZONGULDAK BÖLGE MÜDÜRÜ ÖZCAN AYDIN, ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR'İ ZİYARET ETTİ." style="margin-left:10px;"/>

IHAAW165222-YRL/30-01-2013


İHA'DAN BAŞKAN AKDEMİR'E ZİYARET

(FOTOĞRAFLI)

SERHAT DEMİR
ZONGULDAK (İHA) İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Protokol ziyaretlerini sürdüren İHA Zonguldak Bölge Müdürü Özcan Aydın, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti. Akdemir ile tanışan Aydın, basın sektörü hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Akdemir, Aydın'a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarı diledi. Zonguldak ve bölgedeki hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Akdemir, hızlı ve objektif haberciliğin önemini anlatarak, İHA'nın ülkede ve dünyada tanınan, saygın medya kuruluşlar arasında bulunduğunu kaydetti. Samimi karşılama nedeniyle Akdemir'e teşekkür eden Aydın, İHA'nın hizmetleri ve hedefleri hakkında da bilgiler verdi. Aydın, 2001 yılında Manisa'da başladığı görevine 2012 yılında İzmir Bölge Koordinatörü, 2013 yılında ise Zonguldak Bölge Müdürü olarak devam ettiğini de sözlerine ekledi.
(SD)

30.01.2013 16:53:31 TSI
Editör: Wan Haber