GENEL MÜDÜR YARDIMCISI İSMAİL BALLI, ÇORUM BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET EDEREK BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER KÜLCÜ İLE GÖRÜŞTÜ" style="margin-left:10px;"/>İHLAS HABER AJANSI (İHA) GENEL MÜDÜR YARDIMCISI İSMAİL BALLI, ÇORUM BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET EDEREK BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER KÜLCÜ İLE GÖRÜŞTÜBELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER KÜLCÜ ZİYARET ANISINDA İHLAS HABER AJANSI (İHA) GENEL MÜDÜR YARDIMCISI İSMAİL BALLI'YA VAZO HEDİYE ETTİİHLAS HABER AJANSI (İHA) GENEL MÜDÜR YARDIMCISI İSMAİL BALLI, ÇORUM BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET EDEREK BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER KÜLCÜ İLE GÖRÜŞTÜ

IHAAW180912-YRL/21-01-2013


İHA GENEL MÜDÜR YARDIMCISI BALLI'DAN BAŞKAN KÜLCÜ'YE ZİYARET
İHLAS HABER AJANSI GENEL MÜDÜR YARDIMCISI İSMAİL BALLI;
"ÇORUM KABUĞUNU KIRMIŞ"

(FOTOĞRAFLI)

M. MUTTALİP YALÇIN
ÇORUM (İHA) İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Çorum Belediyesi'ni ziyaret etti.
İHA Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli ve İHA Çorum muhabiri M. Muttalip Yalçın'ında hazır bulunduğu ziyarette İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile bir süre görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çorum'un büyük bir tarihi geçmişin yanı sıra güçlü bir ekonomik yapıya sahip olduğunu dile getiren Ballı, Çorum'un kabuğunu kırdığını söyledi.
Kente daha öncede ziyaretlerde bulunduğunu açıklayan Ballı, "Çorum'u yakından takip ediyorum. Her gelişimizde şehir daha da güzelleşmiş buldum. Her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor" dedi.
İHA olarak dünyaya açıldıklarını dile getiren Ballı, İHA olarak dış dünyada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini vurguladı.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, gelece yönelik projeleri ve hayalleri olmayan insanların bir şehri yönetse de bir süre sonra çıkmaza düştüğünü söyledi.
Külcü, bölgesinin parlayan yıldızı olan Çorum'u marka kent yapmayı hedeflediklerini belirterek, çalışmalarının bu yönde devam ettiği bildirdi.
Milletvekilliğinden gelmiş olmasının kendisi için bir şans olduğunun altını çizen Külcü, milletvekilliği sürecinde edindiği tecrübe ve çevrenin Çorum adına Ankara'da yürütülen çalışmalarda büyük kolaylıklar sağladığını kaydetti.
Külcü, aldıkları olumlu tepkilerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, şehir ve belediye adına bu tür takdir ve iltifatlarının çalışma azimlerini daha da artırdığını sözlerine ekledi.
(MMY-BÖ)

21.01.2013 18:16:05 TSI
Editör: Wan Haber