İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bölge Müdürlüğü görevine atanan Özcan Aydın, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.
Bartın, Zonguldak, Karabük ve Kastamonu temsilciliklerinin bağlı bulunduğu İHA Zonguldak Bölge Müdürlüğü'ne atanan Özcan Aydın, göreve başlamasının ardından protokol ziyaretlerine başladı. Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret eden Aydın, İHA'nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 2001 yılından itibaren İHA'nın Manisa bürosunda muhabir olarak görev yaptığını belirten Aydın, 2012 yılında İzmir Bölge Koordinatörlüğü görevini yürüttüğünü ifade etti. Muhabirlik ve idari görevi boyunca gazeteciliğin sorumluluklarını en iyi şekilde taşımaya gayret gösterdiğini vurgulayan Aydın, Zonguldak'ta bulunmaktan dolayı da son derece memnun olduğunu söyledi.
Vali Ayyıldız, yeni görevi nedeniyle Aydın'ı kutlayarak başarılar diledi. Ayyıldız, Aydın'a bölgenin sosyal ve kültürel yapının yanı sıra basın yapılanması hakkında da bilgiler verdi. İHA'yı yakından takip ettiğini belirten Vali Ayyıldız, hızlı ve objektif haberciliğiyle İHA'nın Türk medyasında saygın bir yere sahip olduğunu ifade etti.
(SD)

30.01.2013 10:43:43 TSI

Editör: Wan Haber